kako radi m2m donations

 

Kako radi M2M Donations?    

 

Kada registrujete vaš nalog na M2M Donations,

prvo šta trebate je aktivirati svoj nalog - slanjem prve donacije u bilo kojem matriksu koji izaberete.

Dakle donirajući drugom članu kupujete vašu poziciju u datom matriksu. To je prva i jedina donacija iz vašeg džepa za taj matriks (osim ako želite kupiti više pozicija u istom)

 

Da bi ste se registrovali i aktivirali vaše članstvo, sledite sledeća dva jednostavna koraka: 

Korak 1. - Ako vas je u M2M Donations pozvala osoba (referirala vas), trebate procesu registracije pristupiti preko referal linka koji vam je ta osoba dala. Na taj način će ta osoba biti pripisana kao vaš sponzor, a vi ćete biti pozicionirani u downline strukturu te osobe. 
 
Ako vas niko nije pozvao da se priključite kao njegov referal, onda prosto kliknite na Register dugme u gornjem meniju, i pratite dalja uputstva.

U oba ta slučaja, da bi ste re registrovali i aktivirali biće vam potrebna važeća email adresa, kao i adresa vašeg Bitcoin novčanika na koji ćete primati isplate donacija. (u svom bitcoin novčaniku klikate na "receive btc" i kopirate adresu koja vam se pokaže)

Kada se registrujete, unesite vašu bitcoin adresu, i predjite na Korak 2.


Korak 2. - Da bi ste aktivirali* vaš nalog, morate kupiti poziciju u jednom od ponudjenih matriksa.
*- imajte u vidu da ukoliko registrujete nalog, a u roku od 72 sata isti ne aktivirate(kupovanjem pozicije u jednom od matriksa) vaš nalog će biti automatski izbrisan nakon 72 sata.
    Ako se to desi - nema razloga za brigu, možete se opet sa istim podacima registrovati kao i ranije (ne zaboravite da tome morate pristupiti preko referal linka, ako vas je referirala odredjena osoba) 

Da biste kupili poziciju u nekom od matriksa, ulogujte se na sajt i tada vam će se otvoriti vaš Back Office. U meniju levo izaberite Financial, i zatim Upgrade.
Otvoriće vam se tada stranica sa listom dostupnih matriksa, i sa desne strane pri svakoj početnoj poziciji matriksa videćete zeleno dugme Donate.
Da bi ste započeli kupovinu pozicije kliknite na to zeleno dugme pri matriksu za koji se odlučite(za više o svakom matriksu pogledajte niže na ovoj stranici) 
Kada kliknete na dugme Donate, otvoriće cam se nova stranica, i na njoj će vam biti prikazana btc iznos i btc adresa na koju trebate izvršiti donaciju kako bi ste dovršili kupovinu pozicije.
- Ako koristite mobilnu aplikaciju Bitcoin novčanika na smartfonu, izaberite u njoj opciju "skeniraj barkod" i zatim skenirajte barkod koji se pokazuje na ekranu, a iznos i adresa će se popuniti sami, i sve što dalje treba je da potvrdite plaćanje. 
- Ako koristite web aplikaciju u vašem pretraživaču, kopirajte pokazanu btc adresu i nalepite je u polje primaoca u otvorenom "nalogu za plaćanje", upišite prikazan iznos, i potvrdite plaćanje.


Kada započnete kupovinu pritiskom na dugme Donate, imate nekoliko sati da obavite uplatu. 
Ukoliko u tom vremenu ne obavite plaćanje, izostaće potvrda te transakcije na bitcoin mreži, i vaša započeta kupovina biće stornirana. 
Ako nakon storniranja kupovine hoćete ponoviti kupovinu i izvršiti plaćanje, ponovite ceo proces počevši od klika na Donate dugme (ovaj put adresa na koju trebate uplatiti biće drugačija, neka vas to ne buni) 

Kada uspešno obavite plaćanje iz svog bitcoin novčanika, nakon najviše 5-10 minuta vaša transakcija biće identifikovana na bitcoin mreži i procesoru plaćanja, i kada se, ubrzo (obično za manje od sat), transakcija potvrdi, vaša kupljena pozicija biće aktivirana, kao i vaš nalog.

 

Kada proces aktiviranja bude obavljen, dobićete od M2M Donations potvrdni email, a kupljena pozicija pokazaće vam se na glavnom panelu vašeg Back Office-a, pod jezičkom sa nazivom matriksa u kojem ste poziciju kupili. 
Kada ste obavili aktivaciju, spremni ste primati donacije. 

 

 

Samo prva pozicija u odredjenom matriksu se kupuje ručno 

a za sve ostalo - napredovanje po nivoima i isplate primljenih donacija - brine se M2M  Donations automtizovani sistem.

Zaista ne morate ništa raditi ručno, sve je potpuno automatizovano!

   Sve vaše donacije koje primite biće automatski isplaćivane na vaš bitcoin novčanik u momentu kada budete automatski unapredjeni na sledeći nivo. 

Sistem sakuplja vaše dobijene donacije do momenta u kom imate dovoljan iznos za napredovanje u sledeći nivo, i tada vas sistem automatski unapredjuje na sledeći nivo/fazu, a svaka sledeća donacija nakon toga isplaćuje vam se automatski na vaš bitcoin novčanik.

Registrujte se sada, i pošaljite vašu prvu donaciju  u iznosu već od 0.002 BTC da bi ste počeli! 

To je sve !

Za sve ostalo brinuće se M2M Donations automatizovani sistem. Zauvek! 

Matriksi sa automatskim cikliranjem će se ponavljati zauvek,  
i isplaćivaće donacije na vaš bitcoin novčanik čak i onda i kada vas možda na ovom svetu više ne bude!

Sada kada ste aktivirali vaš nalog i omogućili sebi da primate donacije, 

objasnićemo vam kako da počnete zaradjivati preko dobijanja donacija od drugih članova.

Sve što trebate uraditi je -  referisati 3 osobe u program!

 Vaša 3 lična referala, zajedno sa po 3 referala svake od tih osoba

12 osoba ukupno -

to je vaša lična grupa donatora.
Ta grupa je ona koja ispunjava prva dva nivoa svakog matriksa.
Ostatak nivoa ispunjava se članovima vašeg daljeg downline-a.

Vašu ličnu grupu donatora gradite samo jednom, i tu se većina vašeg posla završava.
To je to ! Sad i zauvek! Samo toliko!

Za ostatak bi trebalo da se pobrinu osobe u vašoj daljoj strukturi referala(tzn. downline) 

prateći osnovno  "svako referiše svoja 3" pravilo.


Sa svakim sledećim nivoom ukupan broj referala u vašoj strukturi se množi sa 3.
Prvo ste Vi - 1
Pa onda vaši lični referali - 3
Pa onda lični referali vaših referala - 9
i onda lični referali referala vaših referala - 27

i tako dalje svaki novi nivo x3, dakle 81, 243, 729, 2187 člana, i tako dalje...

Ako svaki novi član u vašoj strukturi treba nedelju dana da bi referisao svoja 3,

nakon 7 nedelja živećete, 1 BTC/Dan, život! 
Veoma jednostavno! Sad i zauvek!
A sve što svako treba da uradi je da rerefiše 3 osobe da se priključe vašem downline-u ! 

   

Super Fast Startup matrix

 

Odličan početni ultra kratki ciklirajući matriks.
SFS je matriks follow tipa, a to znači da je to matriks u kojem donacije dobijate isključivo iz svoje lične grupe referala 

12 ljudi u vašem downline-u je sve što treba da bi ste kompletirali matriks.
A kada kompletirate on ciklira, i krene iz početka sa istim ljudima, i tako zauvek. 

Dakle, u SFS uspeh zavisi jedino od Vas i vaše lične grupe donatora.
Vaša prva donacija koju ste dali da bi stupili u matriks biće vam vraćena čim vaša 3 lična referala pristupe u matriks
! (tzn. povraćaj investicije)
Od tog momenta, pa na dalje, ste u stalnom profitu.

Dodatno, matriks ciklira svaki put kada kompletirate Nivo 2, i tada počinjete iz početka u tom istom matriksu, ali ovaj put ne novcem iz svog džepa, nego sa 0.002 BTC iz zarade u drugom nivou.

Na taj način se SFS matriks vrti beskonačno! A vi pri tome ne morate ni prstom mrdnuti!

Kada vam po kompletiranom Nivou 2 automatski sistem isplati donacije na vaš bitcoin novčanik,
takođe će vam automatski od dobijenih donacija u Nivou 2 kupiti i poziciju u
 Follow Up matriksu, kao i novu poziciju u Start Phase matriksu, kako bi ste nastavili dalje zaradjivati, ovaj put mnogo mnogo više, i pretvorili vaš 1 BTC/Dan san u javu, potpuno automatski!

I zato se ovaj ultrakratki i brzopuneći matriks zove Super Fast Startup
To je startup za vaš 1 BTC/Dan život! 

Ukoliko vi zajedno sa svojom ličnom grupom donatora startujete u SFSu zajedno, prirodnim putem ćete vi biti prvi iz vaše grupe koji će stupiti u Follow Up matrix na taj način, a u Follow Up matriksu će vas vaša lična grupa donatora pratiti, isto kao i u SFS matriksu. S obzirom da vam SFS matriks kroz Nivo 2 automatski kupuje poziciju u Follow Up matriksu, sve je automatizovano i ne morate ništa raditi osim referiranja svoja tri referala, i koji će opet referirati svoja tri, itd. i kako se downline širi tako ćete vi potpuno automatski napredovati i zarađivati.

 

Super Fast Startup matrix

 

  

Start Phase matrix

Start Phase je matriks koji je takodje dobar za početi matriks, ali nudi on više Faza, a time i mogućnost da zaradite više kroz jedan automatizovani i ciklirajući matriks.

Za razliku od SFS matriksa, ovaj je forced tipa, što znači da u njemu donacije ne dobijate direktno od vaše lične grupe donatora, nego umesto toga pozicije su dodeljivane hronološki sa leva na desno, tempom pristupa novih članova u matriks, a time vam dolaze i donacije iz te downline strukture .
Da bi se osigurao fer-plej, postoji zahtev za minimalnim brojem ličnih referala - 3 lična referala moraju pristupiti matriksu kako bi ste se kvalifikovali za isplatu
.

Svaki član referiše 3 člana u matriks - to je osnovno kamen temeljac pravilo ovog matriksa.

Uradićete to tako što ćete vi kao "predvodnik vaše grupe" kupiti poziciju u  Start Phase, a zatim i instruisati svoju ličnu grupu donatora da učini isto, zajedno sa ostatkom downline-a (jer zapamtimo - svako svoja tri! )
Start Phase matriks ne samo da je automatski 
nego se kao dodatak i automatski kupuje početna pozicija u momentu kada se kompletira svaka od faza, i time svaki put automatski krećete u "još jedan krug"!

Tako da na benefite cikliranja ne morate da čekate da se popuni kompletan matriks sa svim fazama, nego te benefite cikliranja imate čim se kompletira jedna faza!

Čim kompletirate jednu fazu i automatski predjete u sledeću, sistem vam ujedno i kupuje novu poziciju na početku matriksa, te ne čekate da kompletirate ceo matriks kako bi ste iznova krenuli u isto.

I pri tome svaki član kojeg imate u downline-u vas automatski prati u taj sledeći cikl! 

  Zauvek! 

 

Start Phase Matrix 3 x 2 / 3 Faze

 Follow Up Matrix 3x2 /3 Faze 

 

Kada zaradite vaših prvih 0.02 BTC kroz SFS matriks,

sistem će vam automatski kupiti poziciju u Follow Up matriksu!

 

 

Naravno, ako mislite da vi jeste zapravo ozbiljan igrač

možete se uključiti u Follow Up matriks

odmah u početku ručno

u kom ćete se osećati kao kod kuće, bez trošenja vašeg dragocenog vremena na "sitne" igre.

  

Follow Up je matriks u 3 faze, i follow je tipa,

što znači da u njemu donacije dobijate isključivo iz svoje lične grupe donatora.

Onih magičnih 12 je sve što trebate da biste kompletirali fazu.

 

Povraćaj početne investicione donacije od 0.02 BTC se dešavam čim vaša tri lična referala pristupe matriksu.  
Od tog momenta pa na dalje - samo zaradjujete.


Faze ovog matriksa cikliraju, automatski ! 


Naravno, prirodnim načinom funkcionisanja vaše lične grupe donatora,

svaki član vas isto tako prati kao i u prvom krugu,

Ovo je to mesto gde vaš 1 BTC/Dan san postaje svarnost!  

Follow Up matrix

 

                                                                           

  Sve što trebate da uradite je - da referišete svoje 3 osobe u program! 

3 osobe, sposobne da urade isti posao koji ste i vi uradili - a to je da referišu svoja 3, i tako dalje svaki član u nizu.

Samo na taj način videćete kako se vaši snovi ostvaruju ranije nego što ste mislili !

To je sve!

Da! Vi to možete !