kako radi?

 

Kako radi M2M Donations?    

 

Kada registrujete vaš nalog na M2M Donations,

prvo šta trebate je aktivirati svoj nalog - slanjem prve donacije u bilo kom matrixu 

Dakle donirajući drugom članu kupujete vašu poziciju u datom matriksu. To je prva i jedina donacija iz vašeg džepa za taj matriks (osim ako želite kupiti više pozicija u istom)

 Registrujte se sada, i pošaljite vašu prvu donaciju, već od 0.002 BTC  da bi ste počeli! 

 

Da bi ste se registrovali i aktivirali vaše članstvo, sledite sledeća dva jednostavna koraka: 

Korak 1. - Da bi ste se registrovali na M2M Donations potrebna vma je važeća email adresa, i bitcoin adresa vašeg bitcoin novčanika na koju ćete primati donacije.(ako nemate otvoren novčanik, u odeljku Tutorials imate uputstvo za otvaranje novčanika)

Ako vas je u M2M Donations pozvala osoba (referirala vas), trebate procesu registracije pristupiti preko referal linka koji vam je ta osoba dala. Na taj način će ta osoba biti pripisana kao vaš sponzor, a vi ćete biti pozicionirani u downline strukturu te osobe. 
 
Ako vas niko nije pozvao da se priključite kao njegov referal, onda prosto kliknite na Register dugme u gornjem meniju, i pratite dalja uputstva.

U oba ta slučaja, da bi ste registrovali i aktivirali biće vam potrebna važeća email adresa, kao i adresa vašeg Bitcoin novčanika na koji ćete primati isplate donacija. (u svom bitcoin novčaniku klikate na "receive btc" i kopirate adresu koja vam se pokaže)
Takođe, naravno, trebate i imati u novčaniku dovoljno sredstava da kupite prvu poziciju. Ukoliko nemate bitkoina, obratite se vašem sponzoru, sigurno vam može sa time pomoći koristeći PIF funkciju (PIF - pay it forward, iliti Plati drugome) gde će on za vas izvršiti plaćanje, a među sobom ćete se već dogovoriti kako da mu tu "pozajmicu" vratite.

Kada registrujete nalog, unesite vašu bitcoin adresu, i predjite na Korak 2.


Korak 2. - Da bi ste aktivirali* vaš nalog, morate kupiti poziciju u nekom od matriksa**


*- imajte u vidu da ukoliko registrujete nalog, a u roku od 72 sata isti ne aktivirate(kupovanjem pozicije u jednom od matriksa) vaš nalog će biti automatski izbrisan nakon 72 sata.
    Ako se to desi - nema razloga za brigu, možete se opet sa istim podacima registrovati kao i ranije (ne zaboravite da tome morate pristupiti preko referal linka, ako vas je referirala odredjena osoba) 

**- imajte u vidu da prilikom aktiviranja trebate kupiti poziciju u onom matriksu u kojem vaš sponzor ima poziciju. Takođe, kada vi kupite svoju i krenete animirati vaše referale da se priključe i aktiviraju, morate im skrenuti pažnju da isto tako trebaju kupovati poziciju u onom matriksu u kojem vi imate poziciju.
Ukoliko pristupe matriksu u kojem vi nemate poziciju, moraju biti "pripisani" nekom drugom članu! Da bi ste bili sigurni, možete svakako već u startu kupiti pozicije u više matriksa, a kojugod da vaš referal kupi, uvek će "pripasti" vama. 

Da biste kupili poziciju i aktivirali vaše članstvo, ulogujte se na sajt i tada vam će se otvoriti vaš Back Office. U meniju levo izaberite Financial, i zatim Upgrade.
Otvoriće vam se tada stranica sa listom dostupnih matriksa, i sa desne strane u poslednjoj koloni pri svakoj početnoj poziciji matriksa videćete zeleno dugme Donate.
Skrolujte listu do željenog matriksa, i sa desne strane njegovog naziva kliknite na zeleno Donate dugme.
Kada kliknete na dugme Donate, otvoriće cam se nova stranica, i na njoj će vam biti prikazan btc iznos i btc adresa na koju trebate izvršiti donaciju kako bi ste dovršili kupovinu pozicije.
- Ako koristite mobilnu aplikaciju Bitcoin novčanika na smartfonu, izaberite u njoj opciju "skeniraj barkod" i zatim skenirajte barkod koji se pokazuje na ekranu, a iznos i adresa će se popuniti sami, i sve što dalje treba je da potvrdite plaćanje. 
- Ako koristite web aplikaciju u vašem pretraživaču, kopirajte pokazanu btc adresu i nalepite je u polje primaoca u otvorenom "nalogu za plaćanje", upišite prikazan iznos, i potvrdite plaćanje.


Kada započnete kupovinu pritiskom na dugme Donate, imate nekoliko sati da obavite uplatu. 
Ukoliko u tom vremenu ne obavite plaćanje, izostaće potvrda te transakcije na bitcoin mreži, i vaša započeta kupovina biće stornirana. 
Ako nakon storniranja kupovine hoćete ponoviti kupovinu i izvršiti plaćanje, ponovite ceo proces počevši od klika na Donate dugme (ovaj put adresa na koju trebate uplatiti biće drugačija, neka vas to ne buni) 

Kada uspešno obavite plaćanje iz svog bitcoin novčanika, nakon najviše 5-10 minuta vaša transakcija biće identifikovana na bitcoin mreži i procesoru plaćanja, i kada se ubrzo (obično za manje od sat), transakcija potvrdi, vaša kupljena pozicija biće aktivirana, kao i vaš nalog. Ukoliko potvrda transakcije traje duže nego obično, nije to razlog za brigu jer može se desiti da je mreža preopterećena u tom trenutku i da treba više vremena da se vaša transakcija obradi.

 

Kada proces aktiviranja bude obavljen, dobićete od M2M Donations potvrdni email, a kupljena pozicija pokazaće vam se na glavnom panelu vašeg Back Office-a, pod jezičkom sa nazivom matriksa u kojem ste poziciju kupili. 
Kada ste obavili aktivaciju, spremni ste primati donacije. 

 

 

Samo prva pozicija u odredjenom matriksu se kupuje ručno 

a za sve ostalo - napredovanje po nivoima i isplate primljenih donacija - brine se M2M  Donations automatizovani sistem.

Zaista ne morate ništa raditi ručno, sve je potpuno automatizovano!

   Sve vaše donacije koje primite biće automatski isplaćivane na vaš bitcoin novčanik u momentu kada budete automatski unapredjeni na sledeći nivo. 

Sistem sakuplja vaše dobijene donacije do momenta u kom imate dovoljan iznos za napredovanje u sledeći nivo, i tada vas sistem automatski unapredjuje na sledeći nivo/fazu, a svaka sledeća donacija nakon toga isplaćuje vam se automatski na vaš bitcoin novčanik kao vaš neto profit.

 

Matriksi sa automatskim cikliranjem će se ponavljati zauvek,  
i isplaćivaće donacije na vaš bitcoin novčanik čak i onda i kada vas možda na ovom svetu više ne bude!

Sve što trebate uraditi je -  referisati 3 osobe u program!

 

Za ostatak bi trebalo da se pobrinu osobe u vašoj daljoj strukturi referala(tzn. downline) 

prateći osnovno  "svako referiše svoja 3" pravilo.


Sa svakim sledećim nivoom ukupan broj referala u vašoj strukturi se množi sa 3.
Prvo ste Vi - 1
Pa onda vaši lični referali - 3
Pa onda lični referali vaših referala - 9
i onda lični referali referala vaših referala - 27

i tako dalje svaki novi nivo x3, dakle 81, 243, 729, 2187 člana, i tako dalje...

Ako svaki novi član u vašoj strukturi treba nedelju dana da bi referisao svoja 3,

nakon 7 nedelja živećete 1 BTC/Dan, život! 
Veoma jednostavno! Sad i zauvek!
A sve što svako treba da uradi je - da rerefiše 3 osobe da se priključe kao njegovi/njeni  referali ! 

  

Evo kako sve radi:

Sledeće objašnjenje je bazirano na slučaju starta u matriksu Springboard, no i ostali matriksu funkcionišu slično, te se start iz drugih matriksa u mnogome ne razlikuje.

Kada aktivirate svoje članstvo donirajući u Springboard Start matrix,

i kada u isti taj matriks pristupe vaši referali,

od svakoga od njih primićete donaciju od 0.002 BTC

Od tih 0.006 BTC

- 0.002 se re-investira u vašu NOVU poziciju u matriksu Springboard 1

- 0.004 se auto-investira u Springboard 2 matriks

Dakle, Springboard matrix se fokusira da donacije koje primite od vaših referala,

maksimalno iskoristi ka uvećavanju prihoda u sledećem nivou.

Ukoliko želite da vam se uložen novac, onaj koji ste dali iz svog džepa za prvu donaciju koju ste poslali, što pre vrati,

onda je start sa Super Fast Startup matrixom prikladniji za početak,

jer u njemu neto profit se ostvaruje čim vaš treći referal pristupi kao vaš saradnik,

što je ujedno i brzi podsticaj svim novim članovima da osnovni zadatak - svako svoja 3 - uradi što brže, i od tog trenutka pa na dalje samo zarađuje.

 


Dalje, kada vaš Nivo 2 u SB matrixu počne da prima donacije, iz tih dobijenih donacija se:

- 0.002 BTC automatski ulaže u još jednu poziciju na poletku SB (Nivo 1)

- 0.002 BTC automatski se ulaže u poziciju u Super Fast Startup matrix, koji onda dalje vodi u CF i FU matriks, itd.

Kada se vaš SB matrix popuni i primite sve predviđene donacije,

tada matix ciklira, a vaša grupa donatora vas automatski već prati u sledeći krug, koji se ranije započeli sa ranije dve date nove pozicije u SB1

Svaki put kada ciklirate matriks, uvek se ista stvar dogodi: autoinvest u SFS, autoreinvest u Springboard, i net profit se isplaćuje.

Zatim, kada imate poziciju u Super Fast Startup matriksu,

vaši referali će vas uskoro pratiti, čim i oni sami cikliraju Springboard matriks.

Sledeće, kada dođete do Nivoa 2 u SFS matriksu i sredstva počnu pristizati,

ona će se sama autoinvestirati u vašu poziciju u Followup matriksu, a  istovremeno će autoinvestirati i u Company Forced matriks, a takođe će i reinvestirati u ponovni start  Super Fast Startup matriksa.

A zatim, kako nakon tih investicija počnu pristizati ostale donacije u Nivo 2, one će čim pristignu na vaše konto - biti isplaćivane direktno na vaš bitcoin novčanik kao vaš neto profit.
Time ste pokrili sve matrikse i imate pozicije u njima, i napredujete u njima shodno rastu vaše mreže referala koja vas gura ka vrhu.
A kada stignete do vrha, to nije kraj! 
Jer matriksi se počinju iznova vrteti čak i pre nego budete blizu vrha!

 

 

  

  Sve što trebate da uradite je - da referišete svoje 3 osobe u program!

3 osobe sposobne da urade isti posao koji ste i vi uradili - da referišu svoja 3, i tako dalje svaki novi član u nizu.

Samo na taj način ćete videti ostvarenje vaših snova i ranije nego što ste mislili! 

 

To je sve!

Da! Vi to možete !